Отзиви

Зорница Панайотова

Беше удоволствие за мен да се доверя на професионалист като теб. Индивидуален подход, чрез който успяваш да изведеш на преден план най-важните качества на човека срещу теб. Позитивна, зареждаща и изключително коректна.

Анна Георгиева

Благодаря за отлично свършената работа! Бях сигурна, че няма да се справя достатъчно добре и съм благодарна, че Ви открих. Надминахте очакванията ми!

Рангел Енчев

Намерих случайно сайта, но мога да кажа напълно откровено, че съм изключително доволен. Благодаря сърдечно на Мария, с която контактувах за изготвяне на моята автобиография и мотивационно писмо за работа в чужбина. Успя да подреди като представяне и изтъкне моите качества, опит и компетенции по страхотен начин. Събра и изиска от мен информация, в детайли. Това направи представянето ми на високо професионално ниво и с предпоставка за гарниран успех. Горещо препоръчвам.

Евелина Вълчева

С Мария се работи лесно, бързо, организирано и резултатно. Разговорите са приятни и много полезни. Напълно удовлетворена се чувствам, радвам се, че се обърнах към нея.

Мария Цветанова

Мария е страхотен професионалист! Помогна ми с написването на CV и мотивационното писмо като преди това детайлно проучи позицията, за която кандидатствах, както и моя опит и образование. Още на следващия ден ме поканиха на интервю! Даде ми безценни съвети как да се подготвя и за самото интервю. Препоръчвам с две ръце!

Ерол Адем

Използвах услугите на Мария преди време, тъй като исках да подобря своята автобиография и своето представяне пред работодателите. Тя изключително много ми помогна с ценни съвети. Направи автобиографията ми да изглежда професионално. Успя пълноценно да изтъкне силните ми качества и да опише професионалният ми живот в един много добре структуриран формат. Тя е човек, който има добър подход към хората с които работи. Обръща внимание дори и на най-малките детайли и се отнася изключително професионално и отговорно към работата си. Смятам, че тя е професионалист на който всеки трябва да се довери!

Ива Живарова

Когато се обърнах към Мария Илиева за кариерна консултация, имах много специфични очаквания към нея. Тя ги оправда, но ми даде и много повече – човешка съпричастност и разбиране, лично и ангажирано отношение към мен като клиент и личност. Получих не просто отговор на въпросите си, но и сърдечна подкрепа и окуражаване да търся и да откривам различни аспекти на силните си страни. И да, благодарение на усилията на Мария, намерих и нова работа, подходяща за интересите ми, професионалния ми опит и желанието ми за реализация. Препоръчвам услугите на Мария и нейния сайт https://namerirabota.com

Цветелина Атанасова

Искам да напиша няколко реда за Мария Илиева, защото останах очарована от съвместната ни работа. Тя изготви cv-то ми за чужбина, с което венага започнах работа. Изключително отзивчива и страхотен професионалист! Горещо я препоръчвам на всички, които искат да подготвят документи за чужбина или за мечтаната работа. Тя го прави по най-добрия начин.Горещо и благодаря за отделеното време и професионалното отношение!!!

Анелия Стойновска

Не е лесно да се довериш на някого, когото виждаш за първи път. Още по-трудно е, когато той е на възрастта на дъщеря ти, имаш зад гърба си житейски и професионален опит и мислиш, че знаеш всичко или поне – най-важното. А най-трудно е, когато си на кръстопът или искаш да промениш посоката … Доверих се! Доверих се на огромната й усмивка и ведро излъчване, откритост и добронамереност – грабват те от пръв поглед! А че си разбира от работата стана ясно, когато ми се наложи да напиша първото си CV. Защото до момента, повярвайте, не ми се беше налагало. Мотивационни писма, препоръки, профили в професионални и социални мрежи, сайтове за работа – все изисквания на модерното ни общество. Е, имало какво да науча – къде и как да търся „моята” работа и преди всичко на кого да се доверя… Благодаря, Мария!

Любен Чорбаджиев

След 7 години работа към първият ми работодател, бях поставен в ситуация да си търся работа. Мои приятели с повече опит, ми помогнаха да си направя CV-то и започнах да следя обявите и да кандидатствам. Бях започнал да се притеснявам, че търсенето ми няма резултати, когато споделих с Мария за трудностите ми. Тя изцяло промени CV-то ми, като фактологията беше същата, но вече носеше друго послание. След това поканите за интервюта започнаха и имах възможност да избирам. Сега съм доволен от решението, което взех.

Илиана Симеонова

Що се отнася до съвместната ни работа, мога да кажа че съм безкрайно щастлива, че се запознах с теб. Много усмихнат и позитивен човек, действаш като доверен съветник и участваш в процаса на вземане на решение до край. Познаваш етапите от процеса при намиране на работа – от това да изберем правилната компания и позиция за която кандидастваме, написване на блестящото CV и мотивационно писмо, с което да те забележат, до явяване на интервю и как да се държим по време на интервюто. Съветите, които ми имах от теб, ми дадоха спокойствое и сигурност, тъй като вече предварително знаех какво ще ме питат и как да реагирам, а за мен това беше нещо ново, тъй като не съм ходила на интервю за работа от 15 години. Ти успя да ми внушиш, че човек само ако престане да опитва, може да каже, че не е успял……………. Благодаря ти за всички грижи и жестове, които направи за мен. Aз мисля за теб като за мой приятел, а не консултант за работа. Както се казва в теб открих „стабилен партьор“ и със сигурност “ще разширим сътрудничеството помежду ни „.

Мария Илиева

Мария Илиева

Петя Стамова

Много професионален подход и мило отношение. Препоръчвам.

Недялка Даракчиева

Много отзивчива и добронамерена, с изключително позитивно излъчване.