Йордан Ангелов – Интериорен дизайнер

Йордан Ангелов – Интериорен дизайнер

Кариерно консултиране
3 мин. за прочитане
  1. Йордан Ангелов – Интериорен дизайнер

С тази рубрика искам да покажа, че мечтаната работа не е само наивно детско желание. Възможно е да реализираш мечтите си свързани с професия и кариера и тук, в България. Ще представя историите на хора, които са го постигнали.

Избрах първата история за пътя към мечтаната работа да е на един много скъп за мен човек – Йордан Ангелов. С Йордан се познаваме от 25 години и винаги съм го наричала – моят най-добър приятел. Причината да избера него за начало на рубриката, извън сантимента е,че той е пример за това как с желание, вяра, постоянство, труд и талант може да постигнеш мечтата си. Йордан е собственик на Qube studio  и е интериорният дизайнер на много от любимите ти места в София, Берлин и Лондон.

Задочно бях разказала неговата история в няколко поста свързани с кариерно ориентиране, но ето и неговият „път към мечтаната работа“ в първо лице:

1. Здравей, представи се с няколко думи:

Казвам се Йордан Ангелов,на 33 години. Интериорен дизайнер съм. Занимавам се с това от 10 години.

2. Какъв искаше да станеш като пораснеш?

Когато бях малък исках да стана архитект, в последствие, когато кандидатствах реших, че по-добрият избор за мен е интериорният дизайн.

3. Работиш това, което винаги си мечтал, как стигна до тук?

Да, работя това, което винаги съм искал. С много късмет и много труд стигнах до тук.  Тепърва ми предстоят може би най-големите изпитания вече като самостоятелен дизайнер.

4. Мечтаната работа има ли минуси?

Естествено, че когато мечтаеш за нещо по някакъв начин го идеализираш и в момента когато го постигнеш откриваш и неговите минусите.

5. А какво те зарежда в работата ти?

Работата ми е смесица от инженерна и творческа професия и имам нужда да се зареждам и да търся вдъхновение. Основно пътувания, посещение на нови места, запознанство с нови култури и хора, посещение на хубав ресторант, бар или клуб, това са нещата, които ме вдъхновяват в работата ми.

6. Какъв е твоят съвет към тези, които работят неща, които не са точно техните?

Това за мен е много сложен въпрос, защото аз работя това, което винаги съм знаел, че искам да правя, мечтаел съм и до някаква степен съм постигнал професионален успех. Не мога да си представя да работя нещо, което не ми харесва. Единственото нещо, което мога да кажа, на тези хора е да имат смелостта да следват мечтите си.

Ти намери ли своята мечтана работа?  Ако  все още я търсиш и имаш нужда от помощ, не се колебай да се свържеш с мен на 0889473424 или тук .

Мария Илиева

Мария Илиева

Здравей, казвам се Мария Илиева.
Аз съм кариерен консултант и специалист "Подбор на персонал".
Ще ти помогна да намериш мечтаната работа.