Кариера

  1. Кариера

Бърнаут: когато кариерата се превърне в прегаряне

Терминът Burnout, въведен през 70-те години на миналия век, оприличава хората на сгради, изгарящи под натиска на живота. Разпознайте прегарянето: емоционално и физическо изтощение, цинизъм и проблеми със съня. Причините за появата му включват прекомерна или монотонна работа, лош баланс между работа и личен живот, липса на контрол, подкрепа, яснота или конфликти. Начин за преодоляването на професионално прегаряне може да бъде работа с кариерен консултант за подкрепа и обмисляне на промени в работата или нова кариера.

Ползите от дауншифтинг

Концепцията за дауншифтинга - предефиниране на успеха, приоритизиране на време и спокойствие пред високи доходи и обществено признание. 

Мечтаната работа: Мит или реалност

Мечтаната работа е реалност, но изисква усилия и приемане на предизвикателствата по пътя. Аз намерих своята, като кариерен консултант съм готова да ти помогна в намирането на твоята.

Дауншифтинг по пътя към смисъла

Дауншифтинга е житейска и кариерна промяна, алтернатива на забързания начин на живот, в който пропускаме истински важните неща - да бъдем себе си, да бъдем с любимите си хора, да бъдем щастливи.

Професионални умения от дивана

Ситуацията, в която се намираме в момента е доста нестандартна, но това не означава, че не можем да извлечем ползи от нея. Сега е идеалното време, да се подготвиш за […]

Майчинство и професионални умения

Когато говорим за майчинството в контекста на професионалното развитие, много дами губят своята увереност и подхождат с ниско самочувствие защото се притесняват, че са загубили своите професионални умения. Това не […]