Джени Иванова – художник

Джени Иванова – художник

Моят път към мечтаната работа
2 мин. за прочитане

Рубрика „Моят път към мечтаната работа“ представя личните разкази на хора за тяхното кариерно приключение по пътя им към обичаната професия. Мечтаната работа не е само наивно детско желание. Възможно е да реализираш мечтите си, свързани с професия и кариера и тук – в България. Това са историите на хора, които са го постигнали.

Джени Иванова е талантлива, очарователна и винаги усмихната художничка. Въпреки красивия, абстрактен и магичен свят, който създава чрез живописта, тя е изключително земна и позитивна. Щастлива съм, че имах малка роля по пътя й към мечтаната работа, но безспорно настоящия и бъдещите успехи се дължат на големия й талант и любов към това, което прави.

Моят път към мечтаната работа

Моят път към мечтаната работа

Здравей, представи се с няколко думи!

Здравей, казвам се Джени Иванова, на 30 години съм. Завърших НХГ “Д. Добрович“ със специалност Иконопис, бакалавърска степен в НХА по специалност Стенопис и съм магистър по Сценография. В момента практикувам всичко научено. Художник съм.

Каква искаше да станеш като пораснеш?

Художник! Много силно мечтаех за това. Но винаги съм се възхищавала на неврохирурзите 😊

Наричаш работата си „мечтана“, какъв беше твоят път към нея?

Пътят към нея беше доказване пред себе си, че е непреходна и ценен урок, защото всички сме чували, че артист къща не храни. Истината е, че само когато искаш нещо много силно можеш да го постигнеш и задържиш. И ако не си се отказал някъде по пътя, значи е твоето.

Моят път към мечтаната работа

Моят път към мечтаната работа

Мечтаната работа има ли минуси?

Разбира се! Ще цитирам любимия Чарли Чаплин – изкуство, преди да даде на човека крила, за да излети във висините, обикновено му счупва краката.

А какво те зарежда в работата ти?

Всичко. Обичам да рисувам! Това е висша форма на живот, вселена, многолика свобода, да можеш да изразиш себе си по начин, който чувстваш, усещаш и това никога да не е погрешно.

Какъв е твоят съвет към тези, които работят нещо, което не е точно тяхното?

Да работиш това, което обичаш е най-важно и никаква заплата не е еквивалент на това. Казвам го от опит.

 

 

Ако все още я търсиш и имаш нужда от помощ, не се колебай да се свържеш с мен на 0889473424 или тук .

Мария Илиева

Мария Илиева

Здравей, казвам се Мария Илиева.
Аз съм кариерен консултант и специалист "Подбор на персонал".
Ще ти помогна да намериш мечтаната работа.